Obsessive Bundløs Teddy med Åben Front – Sort – S/M

(30 customer reviews)
kr. 280,00
Sexet som bare pokker er den eneste måde at beskrive, hvordan du vil se ud i denne bundløse Obsessive Teddy. Teddyen har en åben ryg, der stolt viser din flitte bagdel og dejlige hud frem. Åbningen foran er prydet med en blondekant og leder øjet fra din b … læs mere her

Er Obsessive Bundløs Teddy med Åben Front - Black - S/M på lager?

Annonce
Køb Obsessive Bundløs Teddy med Åben Front - Black - S/M

Beskrivelse

  • Navn: Obsessive Bundløs Teddy med Åben Front – Sort – S/M
  • Pris: kr. 299.00
  • Vare ID: 25730
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Obsessive Bundløs Teddy med Åben Front     - Sort - S/M

Obsessive Bundløs Teddy med Åben Front – Sort – S/M fra Obsessive

Mange bruger sexlegetøj til at give krydderi til sexlivet, det gælder også folk i Danmark. Der er mange, der gerne vil have lidt mere liv i deres sexliv og, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er det godt bud varer fra Obsessive som leverer kvalitetsprodukter i den frække genre, fx denne Obsessive Bundløs Teddy med Åben Front – Sort – S/M. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Har du set Zalo Queen 2-i-1 vibarator, der styres via en app? Se den her.

Obsessive Bundløs Teddy med Åben Front – Sort – S/M – krydderi til soveværelset

Obsessive Bundløs Teddy med Åben Front – Sort – S/M er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den altid eftertragtede varekategori Mærker,Lingeri,Bodystocking,Obsessive. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret med når du køber din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Obsessive Bundløs Teddy med Åben Front – Sort – S/M online hos webshoppen Sinful.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på dette produkt. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Obsessive Bundløs Teddy med Åben Front – Sort – S/M leveres diskret, når der købes online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

30 reviews for Obsessive Bundløs Teddy med Åben Front – Sort – S/M

4.2 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Obsessive Bundløs Teddy med Åben Front – Sort – S/M”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sexet som bare pokker er den eneste måde at beskrive, hvordan du vil se ud i denne bundløse Obsessive Teddy. Teddyen har en åben ryg, der stolt viser din flitte bagdel og dejlige hud frem. Åbningen foran er prydet med en blondekant og leder øjet fra din b … læs mere her